ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ 120 ΕΥΡΩ!!!

Παιδικά έπιπλα 4kid

Η εταιρεία Έπιπλα Ζαμπέτογλου  δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1980 από τον Κωνσταντίνο Θεοδ. Ζαμπέτογλου που έχει έδρα στον Βόλο σε ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο. Ξεκίνησε  με την κατασκευή επίπλων και εμπόριο τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική πώληση με άμεσους αποδέκτες το ευρύ κοινό. Στην πορεία, στο πλαίσιο της επέκτασης της εταιρείας σε νέα προϊόντα επίπλων, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις  με  τους καλύτερους οίκους  του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με κύρος και με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλού design. Η συνεχής ενασχόληση γύρω από το χώρο των επίπλων και τη διαμόρφωση των χώρων μιας κατοικίας ,έφερε και το επόμενο βήμα της εταιρείας που είναι η δυναμική είσοδος στο χώρο των παιδικών επίπλων.

Διαθέτουμε παιδικά  έπιπλα που συνδυάζουν άριστη ποιότητα, εργονομία, λειτουργικότητα, ασφάλεια αλλά είναι και οικονομικά προς όλους . Στο φυσικό καταστήματα μας και τα δυο διαδικτυακά  e-shop  καταστήματα  που διαθέτουμε το www.epiplazampetoglou.gr και το www.4kid.gr  θα δείτε και θα βρείτε όλες τις τελευταίες νέες σειρές παιδικών επίπλων. Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και η εταιρεία μας πραγματοποιεί απευθείας εισαγωγές χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν πληρώνετε για υπηρεσίες μεσιτείας.

Το όραμα της εταιρείας  Ζαμπέτογλου είναι να προσφέρει ποιοτικές λύσεις, πρωτότυπες ιδέες στο χώρο του παιδικού επίπλου και πάντα σε λογικές τιμές.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ταυτότητα επιχείρησης

  • ΕΔΡΑ: ΒΟΛΟΣ
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΑΦΜ: 800982539
  • ΓΕΜΗ: 000146271044000
  • ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΕΠΙΠΛΑ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ I.K.E
  • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ